AddonsGuns / Black market & Black Trade / Mafia / Kits (V2)

Så kom den nye opdatering som i har ventet på...
Guns! Mafiaen er blevet onder og riger! Priserne er kommet op på menuerne og Power / tokens er oppe og kører men kitsene skal i / du selv lave da jeg ikke har fundet ud af hvad kitsene skal være :3 Men man kan nu købe guns, poleter og ammo for tokens / power! 1x Power / token er 10.000 i værdig. Gunsene er blevet lidt hurtigere!
I den nye Black trade kan man sælge sine ubruglige skud til Mafiaen ! Og få lidt penge ud af det... Det hele er sat til dansk :)

Det gamle: Læs gerne!
"Dette skript er ikke 100% færdigt men der kommer en ny opdater senere i fremtiden. Og med dette skript vil der være nemt at dræbe hinanden uden bue og pil nu er det skud og pistolen der tager over! I dette skript er der Vagt pistolen, Clock, M4 og AK 47 der er forskel på hvor hurtigt de skyder kan selvfølgeligt ændres (Eget andsvar!)
I dette skript kan man bruge en kit menu som er en npc! (Npcen hedder noget specifikt husk at skrive det rigtigt for at få det til at virke) og i menuen er der kits de kits kan i ændre! Da det er nogle kits/ranks jeg selv bruger på min server. Der er delay på alle tingende kits, pistolen meget andre ting. Håber i kan lide. Der er rigtigt sjovt at lege med hvis man ikke bruger det til at lave en server."

VIGTIGT!:
Ranks kitsene er SLET IKKE lavet... Det skal selv laves !

To do list:
✖ Ranks kits
✖ Gangpower
✖ Købe kitsene


Permissions:
Vagt = til vagtpistolen

Kommandoer:
/Vagtpistolen
/V spiller ?? (Kan kun skrives af consolen!)

❤━━━━✦━━━━❤━━━━✦━━━━❤━━━━✦━━━━❤
Giv stjerne for flere skripts.
Følg mig for at få flere skripts og flere opdateringer til mine skripts.
Følg mig her: https://mcskripts.dk/members?user=thegiraffedk
❤━━━━✦━━━━❤━━━━✦━━━━❤━━━━✦━━━━❤

This product doesn't have any updates
Download
GirafDrengen

Details
758
Views

424
Downloads

4
Comments

1.0
Version

672
Linjes

45.27 KB
File size

Comments