Addons🔑Vault/PV🔑 (Helt nyt sikkert design. ikke set før.)

Info: Syntes du at PV skripts er blevet lidt kedelige og identiske? Ja? også mig, så derfor bringer jeg dig det her helt nye vault skript. Det er langt fra noget du noglesinde har set før.

Hvad er anderledes? Normale PV skripts er bygget op omkring ideen om at kunne skrive en command og direkte åbne din personlige vault. Vault ungår dette ved brug af enderchests og koder for at tilbringe brugeren med den sikreste oplevelse muligt. For at forsikre at Mods og Admins ikke abuser har jeg fjernet muligheden for at åben Vaults uden koden. Udover at være meget sikker så har jeg gjort at andre spillere også kan logge ind på ens vault. Dette kræver koden og navnet på vaulten og virker på samme måde som hvis man selv skulle login. Så nu er det endeligt muligt at dele vault med venner og allierede.

Hooks: {vault::max::%uuid of player%} #Default = 1. Det er hvor mange vaults en spiller kan eje på en gang. Du kan evt lave et butiks skript hvor man kan købe flere vaults og så skal du bare ændre den.

Commands:
Aliases: /Vault, /v, /Vaults
- /v create
- /v changecode
- /v code
- /v list

1.8 virker ikke!?!? Jo det gør du skal bare bruge den rigtige version af skript. Jeg foreslår Matocolotoe's version af skript da den er opdateret til 2.6.2

Kontakt mig via discord: "᲼᲼᲼᲼#9898"

This product doesn't have any updates
Download
Im_The_Goose

Details
278
Views

121
Downloads

20
Comments

2.6.2
Version

266
Linjes

11.4 KB
File size

Comments