Celleskript

Dette er et avanceret Celle skript jeg har arbejdet på i lang tid, nu har jeg brugt tid på at forbedre det. I skal lige vide at det ikke er så brugervenligt, og i skal helst passe på at i ikke laver nogen fejl, da i så kan risikerer at skulle stoppe serveren kort, for at slette et par variabler.

Med i Prisen, giver jeg også minimum 20 minutters In-game support/samtale & FTP-hjælp (Hvis i kan stole nok på mig til at ville give mig OP, og FTP-adgang HVIS i har brug for hjælp til at hente de plugins det kræver, i bare de 20 minutter - i er velkommen til at lave en backup af serveren først. :D), hvor jeg vil hjælpe jer med at claime nogen celler, hvis i har brug for hjælp til det. I kan adde mig på Skype/Discord, læs nedenunder for mere info!

Det er også muligt at placerer 9 skilte hvor man kan vise hvad for nogen Normale & Premium Celler der er ledige i C, B & A!

Dette Skript kræver disse plugins:
WorldEdit
WorldGuard

Sådan laver du en Celle!
1. Markerer cellens område med WorldEdit, og /rg define den med en af disse: "C", "CV", "CPRE", "B", "BV", "BPRE", "A", "AV", "APRE". - Eksempel: /rg define C1
2. Placerer et skilt hvor du på første linje skriver: [] - Eksempelvis: "[C]" uden ". Og i anden linje skriver du nummeret! Eksempelvis: "1" uden prikkerne!
3. Efter det, skal du leje cellen EN gang, og slette den igen. Bare giv dig selv nogen penge til det, og da du er OP, er der ingen cooldown på hvor ofte du kan slette din celle!

Definitioner på Cellerne:
C = Normal Celle i C
CV = Vagt Celle i C
CPRE = Premium Celle i C
B = Normal Celle i B
BV = Vagt Celle i B
BPRE = Premium Celle i B
A = Normal Celle i A
AV = Vagt Celle i A
APRE = Premium Celle i A

Skype/Discord Info:
Skype: Add Jasondenseje (aka Rasmus Larsen)
Discord: RasmusKL#5185
- Jeg yder support når jeg har tiden til det, være venlig ikke at stresse mig med beskeder hver 5 minut hvor du spørger "Har du tid nu", rolig nu, jeg hjælper med glæde, og du skal nok få hjælp, men jeg kan havde travlt med andet. Hvis du bliver ved med at "skynde" dig på mig, og er utålmodig, risikerer du at blive fjernet på Skype/Discord, og vil ikke få noget support, nu er du advaret, jeg håber du forstår det. :D

This product doesn't have any updates

RandersDreng

Details
1346
Views

17
Purchases

74
Downloads

13
Comments

1.0
Version

2447
Linjes

127.55 KB
File size

Comments