Addons

Keywords


Beta FFA Skript [Stats og YML] (ADMIN GUI)

FFA Skript nemt og brugbart til din server!

Information
Hey, inden du måske vælger at købe det vil jeg gerne have lov, at informere dig om at versionen her er i Beta.
Jeg har planer om at tilføje flere ting, men vælger at uploade det som det er lige nu, da det faktisk allerede er brugbart til serveren og velfungerende.
Eftersom at det her er den "billige" version af skriptet, så koster det os kun 200 coins men vil komme til at koste lidt mere alt efter hvor meget mere indhold der bliver tilføjet.

Kommandoer
- /FFA (fjern/remove) (spiller) - Fjerner spilleren fra FFA eventet. - Dette kan os gøres via. skriptets admin panel hvor du kan se alle spillere, som aktivt er med i FFA Eventet.
- /FFA admin - Åbner et admin panel op hvor du kan følgende ting: Starte et FFA, Stoppe et FFA, Sætte FFA spawn, Debug FFA, Se en liste over alle spillere der aktivt er med i FFA eventet, Hæve og sænke maks antallet af spillere der kan være med i eventet og Reload skriptet.
- /FFA start - Starter FFA eventet.
- /FFA stop - Stopper FFA eventet.
- /FFA (join/tilslut) - Join et ffa event.
- /FFA (leave/forlad) - Forlad et FFA event.
- /FFA stats (Spiller) - Se FFA statsne for en spiller.
- /FFA stats reset (Spiller) - Reset en spillers stats.

Features ved dette skript
- Skriptet her giver dig adgang til at skifte de forskellige farvekoder i skriptet meget nemt. Du kan skifte (Primære, Sekundære og som jeg kalder det "ingen adgang farven") meget nemt i toppen af skriptet. Har skrevet nogen comments så det er lige til højre benet.
- Skriptet her gemmer alles stats i YML data filer.
- Skriptet her gemmer dets config i en YML fil.
- Du kan nemt ændre lokationen på dine filer i toppen af skriptet under options.
- Og så er der selvfølgelig god support fra min side på skriptet. Lige nu vil jeg holde mig meget opdateret her på siden, men arbejder på at få en discord server op hvor jeg kan yde lidt mere support.
- Der vil komme jævnlige opdateringer på skriptet indtil, at jeg selv synes det er gennemført. (Tager selvfølgelig os imod jeres forslag hvis jeg synes det passer ind).

YML filerne
Du kan ændre lokationen på dine YML filer nemt i toppen af skriptet. Ønsker du at bruge dem i "måske" allerede eksisterende data filer, så ved du nok allerede selv hvordan det fungere.

Options


Discord Support
Kontakt ved fejl eller hjælp.
- Discord Frederik#6969

Vær sød at husk når du giver en anmeldelse at jeg gør opmærksom på, at skriptet er en beta - version. Dermed forventer jeg os at man giver en anmeldelse ud fra det. Enjoy! :)

1.8.9 Beta Changelog (1.9)
9. March 2021

[+] Tilføjet 2 nye options så du nemt kan ændre farven på glass panelerne i menuerne.
[orange][*] Ændret menu designet i admin menuen, så det ser lidt bedre ud![/orange]


Frederik2003

Details
370
Views

61
Purchases

73
Downloads

3
Comments

1.9
Version

496
Linjes

22.75 KB
File size

Comments