TOP KILLS (KAN ÆNDRES UDEN BESVÆR) | V1 [1.8 - 1.16]

Hejsa. :-)

Dette skript kan være meget brugbart til blandt andet en KitPvP server, hvis man er interesseret i de muligvis bedste, barske og formentlig også spillere som bruger mest tid inde på serveren. Det er nemlig en liste af flest spillerdrab taget ud fra alle spillere der nogensinde har været inde på serveren. (OBS: efter dette skript er tilføjet) Mængden af værdier i listen kan ændres på under 2 sekunder. I starten af skriptet, skal 'amount: 10' udskiftes. Derefter gem skriptet med CTRL + S, og reloadet det inde på serveren.
Man kan med intet problem nemt ændre på skriptet, så det istedet tager top balance, top death, top killstreak eller hvad fanden der lige lyster.

(automatisk skrevet)
HVIS du kan lide det, vil jeg værdætte meget, at du efterlader en kommentar og god anmeldning. Det gør automatisk at jeg bliver mere effektiv og ivrig efter at lave flere skripts til jer i fremtiden!
Jeg har tænkt mig at lave flere opdateringer, men det kræver også at folk kommer med nogle idéer til hvad der kunne tilføjes.

DEPENDECIES!
For at skriptet virker optimalt uden fejl, SKAL din server have skript-mirror (eller skript-reflect) og en skript version der er kompitabel med funktioner (mindst 2.2)


FEJL?
Hvis du dog ender med at få nogle fejl, så vil jeg med glæde hjælpe dig på discord, hvilket er der jeg svarer hurtigst. (Alek°#3485)

Fortsæt god dag, og tak på forhånd. ^_^

This product doesn't have any updates
Download
Klokken3

Details
314
Views

227
Downloads

3
Comments

2.2
Version

116
Linjes

3.41 KB
File size

Comments